Pest megyei busztündér

busztundi

Pest megyei busztündér

Megbízónk középkorú férfiember, aki kizárólag minket kért segítségül felesége megfigyelésére, mert furcsa viber nyitott üzenetek sokkolták a családot megkeresésünk előtt pár nappal…

Ennek bizonyításaként hozott erről egy felnagyított privát beszélgetést, mely nyilván nem családon belüli beszélgetés volt, hanem egy másik – ezidáig ismeretlen férfiemberrel való kontaktolás. Ez nem egy hétköznapi  beszélgetést tartalmazott, hanem vágyakozó, néhol obszcén jelzőkkel megáldott szaftos üzenetekkel volt tarkítva.

Megbízónk második házasságban élt, mely nagyon komoly lefektetett házassági szerződésre épül , hiszen célszemélyünk egy szatyorral jött ebbe a házasságba. E házasságba az előző kapcsolatból érkezett egy gyermek, illetve ide született egy  ikerpár.

Tényvázlat felvéve, szerződés megkötve, indulhat a követéssel tarkított nyomozás, ami klasszikusan szinte minden fellelhető elemet tartalmazott: gyalogos, gépjármű, busz követést.

Nyomozati terv szerint előkészítettük a programot. A munkaidő végeztével Csepel sziget gyárterületének egy részén bevártuk az emberhadat, majd nyomozócsapatunk egyik tagja a volánbuszra is felszállt, hogy megnézzük az aznapi tevékenységét a hölgynek.

Célszemélyünk az ipartelep dolgozó nőitől próbált eltérni, divatosabb lenni, túlöltözni, igaz munkahelye mindezt nem kívánja meg. De ő most csillogni szeretne…Vajon miért?

Hófehér szandáljában, mini ruhájában riszálva csattogott ki a telep kapuján. Fejét a nap felé fordította, undorral körbenézett elhízott kolléganőin, aki a banyatankjuk aljából kiflicsücsköt majszolva várták a buszt. Egy idős úr érte el busztündérünket, végigpásztázott rajta, majd próbált kedvesen elbeszélgetni vele. A nő lerázta majd felszállt a buszra és helyet foglalt a hátsó sor közepén, közben bőszen nyomkodva mobilját…

Szó szerint mosolygott a telefonra, valami olyan üzenetet kaphatott, hogy szinte beleremegett…

Pár megálló után leszállt, és hazafelé vette az irányt. Az otthonra szóló alibije egy pláza látogatás volt, ezért is gondoltuk érdekes napnak nézünk elébe. Fél óra múltán célszemélyünk megjelent, ugyanabban a ruhában és a buszmegállóban várta a volánbuszt. Amikor a busz megérkezett csalódottan szállt fel. Más sofőrre számított…

A nyomozás adatgyűjtési része már előzőekben feltárta, hogy a fenti privát beszélgetés másik alanya buszsorőr és minő véletlen pont a volánbusz kötelékében, és pont azon az útvonalon lelhető fel, mely célszemélyünk útiránya.

(nyomozócsapatunk egyik tagját kissé a röhögés döntötte ki, mert eszébe jutott anno a tanfolyamon, hogy volt egy huncutnak látszó buszsofőr, aki szintén a volánbusz kötelékébe tartozott – mint utólag kiderült, aztán elmondta magáról mekkora gladiátor, és harcol általában minden hétvégén Oroszországban, és a véres ruhái éppen a csomagtartóban találhatóak….gondolják el ilyen ember jelentkezett magánnyomozónak….- de ez csak egy elkalandozás)

Visszatérve a hölgyhöz a sikertelen találkozás miatt mérgében a Csepel Plázában buzgó bevásárlásban élte ki magát  órákon át. Féktelen dühvel, féktelen költekezéssel. Mi pedig kopó módra követtük fel a mozgólépcsőn-le a mozgólépcsőn, be az egyik üzletbe, be a másik üzletbe. Undort kaptunk a vásárlástól….

Ezt követően célszemély felszállt egy volánbuszra és hazament. Eseménytelen napot zártunk.

De ahogy szokott lenni, van MÁSIK nap is. 

Másnap a hölgy egy samponra hivatkozva képes volt az Auchan ba betérni. Pedig a környéken sok kisbolt áll rendelkezésre…

És akkor megtörtént a klasszikus bukás…Auchanban tárgyi bizonyítékok megvétele, sampon, tusfürdő férjnek, csoki a gyerekeknek …majd indulás sietősen kifelé…de hova? A buszmegálló legközelebbi kocsitárolójához, ahol egy bokor mögé bújva várt…Nem hittünk a szemünknek. Bokor mögé bújva…ugyan mi lesz itt.

Vártunk egy autót, vártunk egy herceget, aki álmai nőjét azonnal hazaviszi, mert a szerelem nem ismer határokat…

Hát nem is ismert. Megjelent a volánbusz, célszemélyünk tündérként felreppent az első ajtón, ahol ölelésbe került a buszsofőrrel.

(Buszsofőrünk példás házasságban él, családi összetartásban)

És az a pár megálló mint egy csodálatos helyszín, csodálatos férfival (a sofőr izzadtan, loncsosan volt) reppent el…

Fényképező kattant, végigkísértük a buszt… a nő lakhelyénél levő megállóban állt meg a busz. A röpke randevú véget ért.

Ahogy célszemélyünk leszállt, másik nő felszállt, aki szintén széles mosollyal ugrott a buszsofőrhöz, úgy látszik ezen a vidéken a volánbusz sofőrök kelendőek…

Azonban ezt már célszemélyünk nem láthatta, boldogan lobogott be a kapun, ahol a lépcső tetején szúrós szemmel várta az ura. Ő pedig meglobogtatta férjeura tusfürdőjét, hogy nesze….

Hát nem mindenki élvezheti a busztündér kegyeit….